Iittala Taika

Jag är väldigt förtjust i Iittalas tallrikar och porslin. Jag har länge funderat på att börja spara på servisen Taika. Så nu vet ni släkt och vänner vad ni kan köpa till mig vid bemärkelsedagar och liknande! Idag slog jag till och köpte en stor och en liten tallrik. Mattias tycker servisen är anskrämlig, själv tycker jag de är coola och fantastiskt vackra. Smaken är som baken. Han får stå ut helt enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Molly skriver:

  åh, en sån tallrik har jag också! jag fyndade min på ittala outlet 🙂
  ha det fint!
  kramar

 2. admin skriver:

  Visst är de fina!!! Mattias har dålig smak 🙂 Har också tänkt åka till den outleten någon dag. Det finns en här i Stockholm på andra sidan stan, i Gustavsberg. Får bli en utflykt dit framåt vårkanten!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *