Smaskig fiskpirog

Ikväll åt vi den goda fiskpirogen igen. Minskade mängden fett i degen något (höftade bara) och ersatte den med lättkesella. Det blev lika gott och krispigt som när man gör den med bara smör, mjöl och vatten! Perfekt! Komplettera med en blandad sallad och du har en välbalanserad, god måltid.

Mattias och barnen äter pirogen med chilisås. Det är gott det med, men i mitt tycke ett onödigt tillbehör.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *