Hamburgerfredag

Fredag=hamburgare. Nja, kanske inte alltid men ofta äter vi just hamburgare till middag på fredagar. Enkelt, snabbt och ruggigt gott är den simpla anledningen till detta. När veckan är slut är jag också slut och har verkligen ingen lust att stå och slava i köket i timmar. Nej, på fredagar vill jag njuta av familjefilm, goda drinkar och fredagsmys och sen gärna slå mig ner vid färdigdukat bord med hämtmat eller lättlagad mat.

Hamburgare, bröd och grönsaker

Nu var det dessutom länge sedan vi åt hamburgare så vad passade inte bättre än att servera det sista dagen på första arbetsveckan efter semestern.

Första hamburgaren av tvåI vanliga fall gör jag hemgjorda hamburgare, men den här veckan kostade fyra färska färdiggjorda hamburgare 25 kronor på Ica. Två förpackningar köpte jag hem och nästan alla gick åt. Självklart serverade jag även Max Frisco-bröd, sallad, rödlök, ost, tomat, gurka, paprika, hamburgerdressing, bbq-sås, hemgjord guacamole, olika sorters senap och ketchup till burgarna. Jag och Mattias drack underbar öl och barnen Fanta. Mums, vad vi åt och njöt!

Vad äter ni helst på fredagar?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *