Innehållet i Tjejmilenpåsen

Det här fick jag hem från mässhallarna vid nummerlappsutdelningen för Tjejmilen. Bra utdelning tycker jag!

Risenta-produkterna jag köpte för totalt bara 100 kronor. Två påsar müsli Rivstarten, 3 Anja Pärson nötmix, 1 påse pumpakärnor, 1 påse röda linser.

Goodiebag med blandade produkter, bland annat LDB hudlotion, schampo och balsam, sportdryck, rakhyvlar, batterier, träningsbar, Anja Pärson nötmix, tröja att springa i på söndag.

Gratisprodukter och prover från olika utställare, bland annat vattenflaska från SATS, Witamin Well, ballonger, Aftonbladet med bilaga, duschtvål, ansiktstvätt, skavsårsplåster, godis, vitaminbrustabletter, krämprover. Med på bilden är även setet med krämer jag köpte från HTH för 100 kr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. september 6, 2010

    […] på ost- och skinksmörgåsar. Jag och Filippa tog också en tallrik fil med underbart goda müslin Rivstarten från Risenta. Gustaf åt en tallrik gröt med sylt och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.