Jag är stark!!!

Jag är grymt imponerad av mig själv! Förstår ni, 5 veckor har gått och jag har inte druckit en droppe cola (varken light, zero eller vanlig – vanlig får jag dricka, jag får dricka och äta allt som inte innehåller sötningsmedel) och inte tuggat ett enda tuggummi (samma sak gäller här, tuggummi med sötningsmedel är inte ok, annat tuggummi är ok). Inte en droppe Fun Light-saft heller. Om man tänker på hur beroende jag var av dessa tre produkter så är det verkligt bra gjort av mig. Jag är stark! Själva begäret och driften efter Fun Light, Cola eller tuggummi har jag inte längre, men det skulle vara grymt gott tycker jag.

Jag kommer inte hålla upp med dessa produkter för all framtid, men just nu ligger jag lågt. Kanske lyxar jag till det under påsk 🙂 ?!?!

Med tanke på hur det ser ut hemma i mitt förråd, se bilden nedan, känner jag mig ännu starkare. Det är inte så att jag måste springa till en affär för att köpa, utan vi har gott om cola och annan dricka med sötningsmedel hemma. Samma sak gäller light-saft och tuggummi. Vi har tre flaskor Fun Light och tre paket tuggummi. Ändå har jag klarat mig under 5 veckor trots att frestelsen bara är en armslängd bort. Som sagt, STARKT och bra jobbat *ger-mig-själv-en-klapp-på-axeln*

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Anette skriver:

    starkt gjort!! Men varför kör ni med lightläsk egentligen? Jag är också svag för just läsk (trocadero och dr pepper), men tänker att jag tränar och rör på mig så det är okej med lite läsk då och då 🙂 Socker är ju trots allt bättre än aspartam och sukralos 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *