Jag buzzar Epson Projektor

Ni som följer min blogg har hört det här flera gånger förut – jag och min familj älskar att kolla på film och tv-serier. Helst kollar vi såklart film på bio. Vi älskar det stora formatet, ljudet, mörkret, tilltuggen och allt mysigt som följer kring ett biobesök. Men minst lika mysigt kan man också ha det hemma och man slipper besväret att ta sig ut. Det gäller bara att investera i stora tv-apparater, bra ljudanläggningar, sköna fåtöljer och stolar samt stort godis-, chips- och drickaförråd så är känslan densamma!

hemmabioprojektorn Epson Projektor EH-TW5300

hemmabioprojektorn Epson Projektor EH-TW5300

Om man vill ha en riktigt stor och bra bild men samtidigt vill slippa väggfästen och kabelhärvor och ha en ”tv-apparat” man lätt kan ta med till landet, fjällstugan eller släkten kan jag varmt rekommendera hemmabioprojektorn Epson Projektor EH-TW5300 som jag just nu får låna (inte behålla) för att testa via Buzzador.

Jag buzzar Epson projektor

Skapa biokänsla hemma med Epson hemmabioprojektor

Jag och familjen har testat projektorn och den är en ren fröjd! Riktigt enkel att koppla in. Till och med jag klarade det helt själv (och det är imponerande!). Den ger en fantastisk skarp bild med enastående kvalitet – Full HD med 3LCD-teknik. Man kan titta mot väggen, i taket, på en vanlig projektorduk eller en portabel duk. Som mest kan du få en storlek på 300 tum!!! Med projektorn kan man tex se på film, koppla in sin spelkonsol och visa bilder. Möjligheterna är enorma! Projektorn fungerar också för att se 3D. Man behöver bara speciella 3D-glasögon.

Ordinarie pris för Epson Projektor EH-TW5300 är 6995 kr. Det tycker jag är ett bra pris för en sådan högkvalitativ hemmabio-projektor. Synd att den bara är ett lån. Skulle inte ha något emot att få ännu mer biokänsla hemma!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *