Båttur till Rosersbergsviken

Båttur till Rosersbergsviken

Båttur till Rosersbergsviken

Jag och barnen kom i fredags kväll hem från en underbar vecka på Rhodos. Strålande sol, klarblå himmel, galet varmt och skönt, lata dagar vid poolen och stranden, god mat och dryck samt massor av mys. Mer om detta kommer. En av sakerna vi längtade efter var, förutom min make/barnens pappa, vår båt. Redan på lördagen gav vi oss därför ut på en härlig helgtur. Under förra båtsäsongen åkte vi flera gånger på båttur till Rosersbergsviken, tex jag och maken själva på min födelsedag men även hela familjen vid flera tillfällen.

Avkoppling på däck!

Avkoppling på däck!

Ut med jollen.

Ut med jollen.

Badaren nummer ett!

Badaren nummer ett!

Rosersbergsviken ligger på lagom avstånd från oss, är en lummig lugn och fin vik, möjlighet till bäverspaning och fiske, liten badstrand, går att lägga till vid land eller ligga på svaj. Vi valde att lägga till vid land för att kunna gå i land och grilla.

Fiske!

Fiske!

Det blev en lugn och skön helg. Bad, fiske, mys, lite fix på båten, god mat och vila. Vad mer kan man önska?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *