Hemma igen

Så är man hemma igen efter en härlig skidvecka i Vemdalsskalet samt nyårsfirande hos svärföräldrarna i Östersund. Borta bra men hemma bäst. Vi har börjat plocka upp väskorna och kört en tvättmaskin, men vi tar det lugnt och försöker njuta av dagens sista timmar samt de lediga dagar som är kvar innan vardagen tar vid igen.

Bloggen kommer säkert att uppdateras med många fina kort från semestern så ni som är intresserade får hålla utkik!

Mycket annat spännande kommer också hända på bloggen den närmaste tiden. Produkttester av mat och godsaker samt köksredskap kommer och i samband med detta kommer jag även att hålla tävlingar med trevliga vinster.

Kvällens middag blev en riktigt lyxig och god sådan. Jag köpte hem fin rökt lammstek när vi var i Östersund och den serverade jag med en potatisgratäng gjord på enbart potatis, lök, vitlök och lättmjölk toppad med riven ost. Gott att vara hemma igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Det där såg ju riktigt gott ut !
    Jag behöver lite inspiration på god mat – inte minst NU när jag inte ”får” äta godis annat än på lördagar. Då är maten om möjligt ännu viktigare !!
    Kram och god fortsättning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *