Kläder och leksaker med ekologiska förtecken

Jag har de senaste veckorna fått upp ögonen för företaget Mykidoo som säljer ekologiska kläder och leksaker via sin webbutik Mykidoo.se. Sortimentet består till största delen av barnkläder även om de börjar ta in mer och mer leksaker, bebisprylar, skor och även vuxenkläder. Jag älskar det underbara trycket och detaljerna på kläderna. Lägg sedan till att kvaliteten på kläderna är hög och priset ganska lågt. Precis som jag vill ha det.

Det hela började med att jag på Facebook fick syn på Mykidoos roliga auktioner. Varje dag lägger företaget ut olika klädpaket i olika storlekar. Det är fyra auktioner per dag. De avslutas dagen efter vid 21-tiden (exakt klockslag finns alltid angivet). Man får lägga vilket bud man vill. Högsta budet vinner såklart. Frakt tillkommer (exakt belopp finns också angivet). Oftast säljs varorna till mindre än halva priset. Fyndläge med andra ord! Själv vann jag en auktion med ett par jeans och en farfarströja där ordinarie pris var 680 kr. Jag fick paketet för 225 kr plus 48 kr i frakt. Hur roligt och spännande som helst att köpa kläder på det här sättet!

Vill du själv välja vilka kläder du vill köpa och vilka storlekar rekommenderar jag annars webbutiken. Januari ut har de dessutom 50% rabatt på ALLT! Jag ska själv lägga en stor order i helgen. Blir både kläder till Filippa och Gustaf. Man får passa på att fynda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Härligt att fynda lite kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.