Kontraster i fjällen

Sälen 2003, påsk. Det här var också före barnen kom till världen. Då kunde man sitta och njuta av (varandra och) en öl och en likör 43 med mjölk (min favoritdrink, kan inte ens minnas när jag drack den sist nu). Sol och värme under fjällsemestern.

Jag och Mattias solar

Jag och Mattias solar

Storhogna 2009, jul. Barnen dominerar korten som tas. Kallt som tusan, minus 20 grader. Julafton. Barnen sitter och väntar på tomten (ser ut som Gustaf har fått span på huvudpersonen som är på intåg). Vi värmer oss med varm saft och varm glögg.

Filippa och Gustaf försöker värma sig med varm saft

Filippa och Gustaf försöker värma sig med varm saft

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.