Korv är gott

Får jag lov att presentera den ultimata familjematen: Ugnsbakad falukorv fullproppad med smaskigheter som gul lök, äpple, senap och ost. Enkelt att göra och smakar underbart gott för såväl stor som liten. Självklart ska man välja en korv med hög kötthalt. Minst 80% kött är ett krav från min sida. Det må kosta mer men man får också vad man betalar för. Vem vill betala för massa tillsatser? Det är köttet i korven man vill åt.

Ugnsbakad falukorv blev tisdagens goda middag. Till korven serverade jag pasta och grönsaker. Mera senap och ketchup är inte dumt det heller utan utmärkta tillbehör.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *