Lång hållbarhet

Annas ekologiska pepparkakor

Annas ekologiska pepparkakor

Hur är det möjligt?! Jag köpte en burk Annas pepparkakor idag (mest för den fina burkens skull) och häpnade över hållbarheten. Hur är det möjligt att dom kan vara fräscha 10 maj 2010??? Hållbara alltså över 1.5 år…

Lång hållbarhet

Lång hållbarhet

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Per Martinsson skriver:

  Hej Jessica,

  Tack för ditt mail och för att du valt att köpa Annas ekologiska pepparkakor.

  Till att börja med vill vi poängtera att matsäkerhet är ytterst viktigt för oss på Annas och vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner samt bevakar den senaste forskningen inom livsmedelsbranschen för att alltid kunna erbjuda våra konsumenter goda, lagenliga och säkra produkter av högsta kvalitet.

  Annas ekologiska pepparkakor innehåller inga konserveringsmedel eller onödiga tillsatser. Under förutsättning att kakorna lagras i hermetisk tillsluten miljö (dvs. att kakorna är skyddade från syre) är hållbarbeten på kakorna mycket lång eftersom produkten knappt innehåller något vatten. Sprödheten i våra produkter påverkas kvalitetsmässigt i mycket liten grad under lagring vilket vi även säkerställt för den produkt du har köpt.

  Bästa hälsningar
  AB Annas Pepparkakor

  Per Martinsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.