Tv-dinner

Middagen uppdukad i köketKlassisk amerikansk tv-dinner blev det för mig och Mattias i fredags. Filippa slängde i sig sin mat och åkte på simträning och Gustaf var hos en kompis och lekte och åt så vi fick en trevlig men enkel middag på tu man hand.

Dags att sätta sig och ätaIstället för att sitta och prata, vilket kanske skulle varit det naturliga, passade vi på att kolla ikapp ett par missade avsnitt på en tv-serie vi följer. Maten tog vi med oss in. Perfekt äta-framför-tv:n mat, dvs goda hemgjorda amerikanska hamburgare med bröd och tillbehör. Två hamburgare var och en kall öl till det. Vissa fredagar är bara bättre än andra!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *