Läsplattan Adlibris Letto

Jag har precis beställt läsplattan Adlibris Letto till mig och Mattias. Egentligen heter den BeBook One och som ni ser här är priset på 1495 kr väldigt bra ! Ska bli spännande att se hur läsplattan står sig mot den ”vanliga” boken. Böcker kan man låna gratis på biblioteket via deras nättjänst Elib.

En läsplatta måste vara det ideala att ta med sig när man åker på resor. Riktiga böcker tar sån stor plats i resväskan och ibland släpar man med sig för många böcker, ibland för få. Det här låter som den optimala lösningen på det problemet.

Funkar säkert bra på gymmet också vid långkörningar på crosstrainer eller löpband!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Mattias skriver:

    ja, det här blir spännande. Vi får väl se om årets pryl, är en flopp eller något användbart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *