Let it snow

Let it snow

Let it snow

Sex veckor kvar till jul. Jag har redan tjuvstartat julbaket och det kliar i fingrarna att sätta igång även hemma. Först ut kommer bli pepparkakor, lussebullar, korintkakor och wienernougat. Sedan får vi se! Det är just de första lussebullarna, förta pepparkakorna etc som är de godaste. I väntan på julen ska jag läsa den sprillans nya boken Let it snow – magisk julhelg i tre delar. Målgrupp för boken är unga vuxna (precis som jag är alltså, hehe!).

Boken är skriven av de tre stora amerikanska författargiganterna John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle. De har skrivit en varsin fristående men sammanlänkad romantisk berättelse i jultid. Och det kommer hända fantastiska grejer enligt förlagets beskrivning.

En snöstorm sätter spelet i rullning: ett tåg spårar ur, mobilsamtal når inte fram, missförstånd, dikeskörningar, alldeles för många och för gapiga cheerleaders och första kyssar – allt under en förtrollad julhelg. Visst låter det charmigt och mysigt? Perfekt läsning i väntan på jul eller varför inte en julklapp till en ung vuxen i din närhet?!

Boken har funnits på engelska sedan 2008 men har nu givits ut av Bonnier Carlsen på svenska. Omslaget är riktigt fint. Som en julaga! Glitter, snö, julkulor och ett tåg. Hög mysfaktor på den! Jag har börjat läsa boken och är fast. Den är riktigt lättläst, bra och spännande – vill inte lägga den ifrån mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *