Nyhetslanseringar som räddar julen

Nyhetslanseringar som räddar julen

Nyhetslanseringar som räddar julen

I förra veckan var jag inbjuden av Erwik Communication på uppdrag av Clear eyes Sweden och Cetaphilpå förjulsfest med fokus på hur man håller sig snygg, återfuktad, fokuserad och samlad under de tuffaste svenska månaderna. Det var en paneldebatt med inbjudna experter som Jessica Almenäs, hudläkaren Margareta Frohm Nilsson och apotekaren Fredrik Engström samt utställare som visade upp nyhetslanseringar som räddar julen. Jag hade verkligen tänkt att gå men snökaoset satte stopp för det (grrr….).

Den trevliga goodiebagen från eventets sponsorer fick jag ändå ta del av.

Hudvårdsmärket Cetaphil, som var en av huvudsponsorerna, är en av världens mest sålda hudvårdsserier. Tydligen använder varenda fotomodell och kändis i Hollywood dessa produkter. Produkterna har rykte om sig att verkligen fungera och är dessutom riktigt prisvärda. Cetaphil finns numera att köpa i Sverige på olika apotek. Jag fick de olika handkrämerna redan i förra veckan och är nöjd med resultatet så här långt. Ska bli intressant att testa fler produkter i serien och testa om de är så bra som alla säger.

Cleareyes är också en USA-favorit som numera finns till försäljning på apotek i Sverige. Cleareyes är en räddare i nöden för folk med torra, irriterade, röda ögon. Den drar ihop de röda blodkärlen på ögats yta, verkar inom någon minut och effekten varar minst 3 timmar. Mina ögon har en förmåga att bli torra och irriterade efter en lång dag framför dataskärmen på jobbet. Då är det perfekt att ha en flaska Cleareyes inom räckhåll för lindring.

Andra utställare på plats var bland annat Smart in the dark. Smart in the dark är en kollektion med designade reflexprodukter som är lätta att använda och också fungerar som accessoarer till ens kläder. Alla vet att det är smart att synas ute i trafiken när det är mörkt men skrämmande få använder reflex. Det är det Smart in the dark vill ändra på med sin användbara kollektion. Jag har faktiskt både en mössa och ett reflexband från Smart in the dark och har bara gott att säga.

I goodien medföljde också ett presentkort på en Coolsculptingbehandling hos Hudläkargruppen i Stockholm. Inget jag har behov av men säkert ett bra alternativ för andra.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *