Lush lanserar egen sminkserie

Bland annat på Centralstationen i Stockholm finns affären Lush som säljer olika skönhetsprodukter. Jag älskar att gå in där och dofta och botanisera bland alla spännande produkter. Innan vi köpte bubbelbadkar, vi har ett både inne och ute, köpte jag alltid den brusande badbomben på Lush (det var de som uppfann denna). Lush lägger stor vikt vid användandet av färska och naturliga ingredienser, stöttar fairtrade och kooperativa initiativ samt är emot djurtester.

Lush introducerar nu ett koncept som förenar psykologi med färger och skönhet. Det heter Emotionell Briljans. Produkterna är antingen läppstift, flytande eyeliner eller krämögonskugga beroende på färgen. Det finns 30 produkter i serien. Man ska snurra på ett hjul för att se vilka färger man ska välja just idag. Det blir en sorts terapi. Man ska skapa en look som man själv mår bra av.

I veckan fick jag hem ett läppstift från serien Emotionell briljans att testa. Jag valde färgen Självsäker. Läppstiftet hade fin färg och kändes mjukt och skönt på läpparna. Färgen kändes dock inte riktigt ”jag” men i kombination med ett vanligt läppbalsam blev det bättre. Lite terapi fick jag på köpet. Löjligt eller inte – det är upp till en själv att avgöra! Så här står det: 

”Din SJÄLVSÄKRA natur skiner igenom idag.  Folk beundrar dig överallt för ditt självförtroende. Vissa kanske blir irriterade av ditt säkra manér, kanske för att de inte mår så bra själva. Med det sagt, bör ditt fokus vara på din säkerhet då det är vad som gör dig stark. Du kanske behöver tro lite på dig själv idag, och det är därför ditt undermedvetna ber dig om lite självförtroende. Bär denna färg för att få den visshet du kan behöva just nu, och låt det påminna dig om vad du behöver för att fortsätta din dag. Att känna sig SJÄLVSÄKER är tricket, och du kan knepen. Vilken talang att ha idag! Det kan hjälpa dig att uppnå vad som helst! Fortsätt så och underbara saker kommer att hända.”

Känner jag mig tillräckligt självsäker lägger jag upp ett kort med mig själv i läppstiftet 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *