Den goda kycklingen

Nu när höstterminen är här är det 2 x simhallen som gäller på söndagarna i den här familjen. Klockan 9:00 har Gustaf simskola och 18:30 är det dags för Filippa. Jag är dessutom en av tränarna i Gustafs simgrupp så där är det vanligtvis obligatorisk närvaro även för mig. Vad gäller Filippas träning behöver jag inte stanna kvar egentligen, men nu har jag suttit på läktaren två söndagar i rad och kollat på. Hon är så fantastiskt duktig att man häpnar. Där ligger man verkligen i lä vad gäller simkunskaper. Jag simmar tantsim (bröstsim med huvudet ovanför vattenytan), Filippa behärskar alla fyra simsätt helt enligt regelboken. Jag är imponerad!

Filippa har simning både lördagar och söndagar, dans på onsdagar, skolgympa onsdagar och torsdagar och löptränar med Mattias ibland på tisdagar. Gustaf har simning på söndagar, gympa på torsdagar och vissa söndagar. Kul att de, liksom vi, gillar att röra på sig!

Innan Filippas simning hann vi avnjuta en väldigt god söndagsmiddag. Det blev kyckling i god sås, ris och grönsaker. En av de godaste maträtterna som finns. Har du ännu inte testat gör det! Gudagott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *