Lyxigt som bara den

Som bloggare har man vissa fördelar. Ibland blir man bjuden till riktigt roliga events. På söndag är jag bjuden till ett cooking event tillsammans med David Chang, vinnare av White Guide Global Gastronomy award 2012. Det blir matlagning på svenska råvaror och förutom David medverkar bland annat Magnus Nilsson, Mathias Dahlgren och Sayan Isaksson. Självklart kommer vi få äta av den goda maten. Mums, lyxigt värre en vanlig söndag!

Är du intresserad av att fråga David Chang något kan du gå in här på söndag mellan kl 13-16 och passa på att fråga loss: http://twitter.com/#!/electroluxSE

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.