Enkel och fräsch lunchsallad

Vi försöker äta ganska enkel lunch på helgerna. Ofta blir det rester eller någon sallad. Kycklingsallad äter vi ganska ofta. Det är så enkelt att grilla en kyckling och skära lite sallad. Gott är det också!

Söndagens fräscha lunchsallad

Söndagens lunch blev just en kycklingsallad. En riktigt färggrann sådan också. Den bestod av babyspenat, isbergssallad, röd och gul paprika, tomater, broccoli, gurka, purjolök, granatäpplekärnor, fetaost, kyckling, Mango Raja-dressing och rostat bröd med smör och ost! Galet gott! Ett tips är att använda just granatäpplekärnor i kycklingsalladen. Förutom att det blir vackert av formen och färgen ger det en extra krisp, smakar gott och är riktigt nyttigt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *