Marabou Pepparkaka

Marabou Pepparkaka

Marabou Pepparkaka

(produktprov, ej betalt samarbete) Idag blev jag påmind om att julen kryper allt närmare i tiden. Jag fick nämligen årets första julklapp. Vem kan vänta ända fram till jul med att öppna?! Inte jag och tur var väl det. Julklappen innehöll produktprov på Marabou Pepparkaka.

Perfekt att servera till glögg.

Perfekt att servera till glögg.

I Marabou pepparkaka har den klassiska mjölkchokladen kombinerats med små kryddiga pepparkaksbitar. Hur juligt som helst. Och verkligen en riktigt god kombo. Jag älskade den!  När jag kollar in i kristallkulan tycker jag mig se att den kommer att serveras på många glöggmys i december! Den lanserades redan vecka 41 och är en Limited Edition.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *