Plantronics BackBeat FIT 3100

Plantronics BackBeat FIT 3100

Plantronics BackBeat FIT 3100

Mina favorithörlurar BackBeat FIT från Plantronics kom i september/oktober i en ny uppdaterad version, den sk nya generationens BackBeat Fit. I denna ingår åtta nya produkter, bland dem BackBeat FIT 3100, BackBeat FIT 2100 och BackBeat FIT 350. Samtliga vidareutvecklingar av Plantronics trådlösa hörlurar, framtagna särskilt för oss som tränar och har en aktiv livsstil. Modellen jag då fick hem var BackBeat Fit 2100. De har allt sedan denna dag använts flitigt och jag älskar dom verkligen! Nu har jag fått möjlighet att testa BackBeat FIT 3100.

Öronsnäckorna har en separat sätt-fast-bakom-örat-design!

Öronsnäckorna har en separat sätt-fast-bakom-örat-design!

BackBeat FIT 3100 är en fullt trådlös hörlur där öronsnäckorna inte sitter ihop utan har en separat sätt-fast-bakom-örat-design. De är mjuka och flexibla men sitter ändå helt säkert. På mig sitter de som en smäck, oavsett aktivitet. Ljudkvaliteten är lika bra och har Always Aware designen som låter användaren höra visst ljud från omgivningen under användning, My tap-funktion, svettålig och vattensäker, allt precis som BackBeat Fit 2100.

Hörlurarna kommer med ett laddningsfodral med dragkedja.

Hörlurarna kommer med ett laddningsfodral med dragkedja.

Behållare och laddare i ett.

Behållare och laddare i ett.

Hörlurarna kommer med ett laddningsfodral med dragkedja. Hörlurarna stängs av och laddas automatiskt när de placeras i sina hållare i fodralet. Batteriet levererar runt fem timmars trådlöst användande, plus ytterligare tio timmar från laddningsfodralet. Fem timmars trådlöst användande låter mycket men för mig räcker det inte riktigt. Skulle önska minst ett par timmar till.

Mjuk och skön båge som sitter som en smäck i och runt öronen.

Mjuk och skön båge som sitter som en smäck i och runt öronen.

I övrigt har jag verkligen inget mer att önska. Bättre och skönare trådlösa hörlurar finns inte!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *