Pebbles Pilates

Jumpsuit Mini body från Pebbles Pilates

Jumpsuit Mini body från Pebbles Pilates

(varuprov, ej samarbete) Jag älskar träningskläder. Skulle kunna gå i träningskläder 24/7. Athleisure wear, dvs träningskläder som funkar både till träning och vardag är min melodi. Marknaden för träningskläder är stor, med ett gäng giganter i spetsen. För någon månad sedan fick jag hem kläder från ett litet nytt sportmärke, Pebbles Pilates, grundat av Helena Alexandra, som jag gärna vill slå ett slag för.

Kläderna är designade med öppen rygg som en hyllning till ryggraden.

Kläderna är designade med öppen rygg som en hyllning till ryggraden.

Försök till yogapositionen plogen.

Försök till yogapositionen plogen.

Pebbles Pilates är en startup inom athleisure mot pilates, men givetvis kan kläderna användas till vilken träning som helst. Sortiment består idag av jumpsuits i tre olika varianter baserat på benlängd – Full body, Capri och Mini body. Helena tränade mycket pilates och idén till kläderna kom sig av att hon hela tiden störde sig på plagg som glipade eller hasade ner och som tog fokus från träningen.  Pebbles Pilates lanserade sin första body i början av 2018.

Full rörelsefrihet!

Full rörelsefrihet!

Så härligt med ett pass på stranden!

Så härligt med ett pass på stranden!

Materialet i kläderna är mjukt och följsamt vilket ger full rörelsefrihet. De är designade med öppen rygg som en hyllning till ryggraden som spelar en central roll i rörelsen av Pilates och hela kroppen. I dagsläget finns som sagt tre varianter av jumpsuits. Men Pebbles Pilates fortsätter att jobba nära instruktörer, pilatesentusiaster och fabriken där kläderna sys för att ta fram nya kollektioner som är tänkta att lanseras inom kort. Bland annat håller de på att ta fram ett limited edition plagg ihop med Kathryn Ross Nash som är väldigt stor inom Pilatessfären, framförallt i USA. Kläderna finns att köpa på Pebbles Pilates hemisda och på olika pilatesstudios.

Minnen för livet!

Minnen för livet!

Vila och återhämtning är viktigt det också!

Vila och återhämtning är viktigt det också!

Jag testade min Mini body under semestern i Thailand jag precis kom hem från. Den uppfyllde verkligen mina förväntningar. Snygg, sitter jättebra och är följsam i rörelserna. Rekommenderas!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hannas krypin skriver:

    Vilket superbra tips. För mig som pilatesinstruktör passade det här väldigt bra. ska kolla in sortimentet.

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Gör det! Riktigt snygga och sköna!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *