Frukostnjutning med Lingonkusar

Ett av de populäraste och mest sålda mjuka bröden i Sverige är Pågen Lingongrova. Nu har konkurrenten Fazer kommit med sitt svar på detta bröd, Fazer Lingonkusar.

Fazer snålar verkligen inte på det goda utan brödet innehåller 11 procent tranbär, lingon och röda vinbär och 5 procent solrosfrö, linfrö och rågkross. Brödet i sig är bakat på råg och vete och är utformat som tudelat portionsbröd.

Frukten ger en sötma och god smak till brödet och fröna ger ett perfekt tuggmotstånd. Ett bröd får gärna vara riktigt färskt, men inte vara för mjukt och svampigt tycker jag. Jag tycker faktiskt att Fazer har lyckats perfekt – ett kanongott bröd som får 5 plus av mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *