Mellanmål i brevlådan

Mellanmål är viktigt för mig. Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Min kropp behöver det och jag njuter av varenda måltid. En vanlig fråga är vad man ska äta till mellanmål. Det beror självklart på person och aktivitetsgrad och om man är ute på vift eller någonstans där man kan förvara eller köpa mat. Frukt och keso/kvarg, ägg, grov smörgås med smör och makrill, yoghurt, nötter etc. Möjligheterna är oändliga.

Just nötter är ett perfekt mellanmål. De är proppfulla av nyttiga fetter, vitaminer och mineraler. De mättar dock inte särskilt bra så komplettera gärna med en proteinkälla som keso, yoghurt eller kvarg/kesella. Jag har alltid en nötpåse på lut i min handväska, i skrivbordslådan och i kylen hemma ifall suget slår till.

Jag ska testa en en tjänst där man prenumererar på hemleverans av portionsförpackade nötpåsar, dvs nötter blandat med torkad frukt. Bakom prenumerationstjänsten står ett nystartat företag som heter Mealbetween. Jag tycker att det låter väldigt smart och bekvämt. Jag älskar dessutom att få post och paket. Påsarna kommer i en box som passar i brevinkastet och kartongen är snygg – LYX till ett billigt pris.

Vill du också testa konceptet har jag en rabattkod till er. Gå in här, skriv in koden: mealbetweenbyjessica så får du de två första boxarna innehållande fyra påsar för 29 kronor styck (totalt:58 kr, ord pris 98 kr).

(Bara så ni vet – jag får inte någonting för att ni använder min kod, det är bara ett bra erbjudande till er ifall ni också är intresserade!)

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.