Viktig bok

Ikväll hade härliga bloggerskan Terese Alvén med bloggen Spark i baken en releasefest för sin bok Viktig – Från matmissbrukare till träningsförebild. Boken släpps officiellt imorgon men ikväll var det alltså fest med dricka och underbart goda dumplings (jag åt ett helt gäng för de var så goda) och edamamebönor. Självklart bjöds det på mingel med trevliga bloggkollegor. Jag träffade på flera bekanta ansikten och hade en mycket trevlig kväll.

Tillställningen hölls på tjejgymmet Rosa Skrot.

Terese läste en snutt ur sin bok och satte sig sedan och sålde samt signerade den. Självklart köpte jag ett ex! De första som köpte, varav jag är en, fick en trevlig goodiebag på köpet. Den innehöll bland annat ett par trosor från Pierre Robert, provpåsar från Risenta med müsli samt nyheten granola, hårband från Casall, en dricka från Vitamin Well, nagellack från Röhnisch, värdecheck från Proviva samt 3 gratis träningstillfällen på Rosa Skrot.

Mycket trevligt allting och nu ser jag mycket fram emot att få börja läsa boken!

 

20130124-182658.jpg

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Tack för att du kom Jessica! Hoppas att vi ses snart igen. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *