Missa inte!

När du är i New York, passa på att utforska Manhattan på cykel. Vi gjorde det förra gången och självklart upprepade vi succén även i år. Att ta sig runt och upptäcka Manhattan på cykel är det bästa NY-tipset jag har. Det är helt fantastiskt! I år tog vi en kortare tur. I stort sett cyklade vi bara runt i Central Park. Vi hade inte så mycket tid till mer, vårt NY-schema var fulltecknat.

Även i år hyrde vi cyklarna av Bike and Roll som ligger vid Columbus Circle. Det finns flera andra cykeluthyrare där också, men Bike and Roll har bra priser, bra cyklar och bra service. När man hyr sin cykel får man med en mycket detaljerad cykelkarta så det är inga problem att hitta och lägga upp sin rutt. Cykelvägarna runt och inne på Manhattan är många och riktigt bra. De är tydligt markerade och respekteras av bilisterna. Det går även att köra relativt tryggt på gator utan cykelbana, se bara upp för bildörrar som öppnas och svängande bilar. Åk dit näsan pekar och se staden NY på det enligt mig bästa sättet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *