Dagen efter

Jag drack i princip inget på bröllopsfesten. Jag visste vad som väntade, nämligen pigga glada barn. De var inte med på bröllopet och skulle således vakna samma tid (ca 6:30-7:00) på morgonen och vara lika pigga som de alltid är. Och mycket riktigt! Trots brist på egen sömn fick jag och barnen en riktig mysmorgon. Jag kände mig pigg och lycklig efter all kärlek och vänskap som hade florerat under kvällen. Jag och barnen bakade scones och överaskade farmor och farfar med fika på sängen. Förhoppningsvis mycket uppskattat.

Efter frukost fick jag ge mig ut på en härlig joggingtur i solskenet på ca 1 timme. Sen fick jag lyxen att sitta helt ensam i svärföräldrarnas bastu och värma och vila mig – underbart!

Svärmor bjöd på god lunch (köttfärslimpa gjord på älgkött) och fika (kaffekrans) innan det åter var dags att sätta sig på tåget för att åka hem till Stockholm. Vi köpte med oss hamburgare med tillbehör på Max till middag att äta på tåget. I övrigt spenderade vi de sex timmarna med att leka med barnen, fika, läsa, följa valet och sova.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *