Pulled beef till middag

Det finns inte mycket som slår långlagad mat, dvs mat som tagit god tid på sig att låta sig tillagas. Crock-Pot, gryta i ugn, gryta på spisen – ja, det finns många bra köksverktyg som hjälper dig till fantastiska resultat. Har man varken tid eller ork kan man numera också köpa färdiglagad långlagad mat i princip vilken mataffär som helst.

Bara att ta för sig av maten

På min lokala Hemköp köpte jag hem två paket slow cooked pulled beef som vi åt till middag ikväll. Extra mör och marinerad stek av högrev från Tulip. Den var faktiskt riktigt, riktigt smakrik och med fantastisk smak. Nästan som hemlagat faktiskt! Till maten hade vi ris, keso, såser och grönsaker.

En första portion av pulled beef, ris, keso, såser och grönsaker

Vi passade på att testa de nya heta såserna från Heinz. Chipotle & Garlic, Green Jalapeño och Yellow Habanero. Alla med olika smaker och styrka. Godast var Chipotle & Garlic. Det var också den som hade minst styrka. Såserna hade inte den där söta smaken som vanliga bbq-såser har, utan en syrligare smak. Passade bra till köttet, även om jag personligen föredrar de söta, rökiga såserna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *