Något för alla

Som jag skrev förut är det för elfte året i rad den 4-6 oktober dags igen för underBARA BARN-mässan. Precis som senaste åren håller den till i Älvsjö på Stockholmsmässan. UnderBARA BARN-mässan kommer i dagarna tre vara full av roliga utställare, massor av aktiviteter för barnen och intressanta seminarier. Passa på att i lugn och ro läsa årets mässtidning.

Som en av VIP-bloggarna för mässan har jag blivit inbjuden till en förhandsvisning en halvtimme innan allmänheten släpps in. Då den populära mässan snabbt fylls upp av många glada föräldrar, barn och barnvagnar är det alltid skönt att få en lite lugnare stund att gå runt och titta och inspireras.

Självklart kommer jag också åka dit med barnen. I år kanske jag även kan få med maken. Det är ju inte bara underBARA BARN-mässan ute i Älvsjö. Samma helg är det även Hem & Villa-mässan och Chokladfestivalen under samma tak. Något för alla alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *