Ny vinnare utsedd

Jag har tyvärr inte hört något från Elvira som jag utsåg till vinnare i tävlingen om ett läckert halsband från Miss Dee. Tyvärr har tiden runnit ut för henne och jag måste utse en ny vinnare.

Vinnare av halsbandet från Miss Dee är därför Andreas med följande motivering: ”Min härliga fru är värd en överraskning! Hon har varit sjukskriven nu i en månad och går igenom en jätte tråkig och jobbigt period, jag försöker stötta henne och vill att hon ska må så bra som möjligt!

Grattis Andreas. Hoppas din fru ska gilla halsbandet lika mycket som jag gör! Andreas är kontaktad via mail!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Malin I Form skriver:

  Hejsan,

  Du var med och tävlade i min bloggjulkalender i lucka 2 och tyvärr vann du inte men Kroppscompagniet vill erbjuda dig en specialdeal på den ergonomiska kudden och det enda du behöver göra är att maila Jonas på info@kroppscompagniet.se och fråga efter specialdealen!

  Jag vet tyvärr inte vad den innebär men det kanske kan vara något för en julklapp?

  Ha en fortsatt bra dag!

  //Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *