Nyårsafton

Vuxenbordet

Vuxenbordet

Nyårsafton firade vi hemma hos ett kompispar. Det bjöds på mycket gott att dricka och äta. För en gångs skull lät vi bilen stå hemma, så båda fick dricka. Vi åt två olika förrätter – först en potatisröra med löjrom och västerbottenost, sen en laxbakelse. Till huvudrätt åt vi helstekt oxfilé med ugnsbakade grönsaker och sallad och bröd. Efterrätten stod vi för och det var vit chokladcrème med varma hallon. Sen blev det chips och ostbågar! Dryckerna var först en välkomstdrink i form av rosa mousserande vin, vitt vin till förrätterna, rött till huvudrätten. Vi hade med äkta skumpa, Gula änkan, som vi drack till efterrätten. Till tolvslaget blev det mousserande vin igen. Jag som väldigt sällan dricker kände av all dricka i form av en lätt huvudvärk dagen efter!

Barnbordet

Barnbordet

Vi hade med raketer (Filippa kallade dom rymdraketer!!!) vi sköt av under kvällen, mycket uppskattat av barnen som var helt i extas. Vi sköt av raketerna redan vid 20-tiden så barnen var så pass pigga att de kunde njuta av det. Fast alla barnen (ålder mellan snart 2 år och 4.5 år) utom Gustaf höll sig vakna och relativt pigga fram till tolvslaget, mycket imponerande! Gustaf somnade någon gång vid 22-tiden.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.