En pastarätt för god att undanhålla
Jag har inte hunnit blogga i den takt jag önskar och som jag strävar efter. Men eftersom jag lagade till en sådan god maträtt till middag i söndags känns det dumt att undanhålla er detta tips/recept. En enkel räksås som jag serverade med färsk ostfylld tortellini. Mycket gott i all sin enkelhet och gick på ett kick att laga till. För att ytterligare höja rätten, varför inte riva över färskriven parmesanost?!
Räksås utmärkt till pasta, 4 port
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika – jag uteslöt denna då Gustaf vanligen inte gillar synliga grönsaker i maten
1 burk crème fraiche gourmet saffran tomat
400 g skalade stora räkor
salt och peppar
Hacka lök, vitlök och paprika. Fräs i smör tills löken svettas. Häll på smaksatt creme fraiche. Låt koka ihop ett par minuter. Häll ned räkorna och låt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Servera till god, gärna färsk, pasta.
Senaste kommentarer