Nytt i garderoben

I veckan la jag en beställning på barnkläder (4 tröjor och 2 byxor) hos webföretaget MyKidoo. I torsdags kom paketet hem i brevlådan. Det var snabbt jobbat – bra service!

Det är alltid svårt med storlekar när man beställer kläder på nätet. Jag beställde byxor till båda och dessa får tyvärr ligga tills barnen har vuxit till sig! Inga problem annars att byta, men det kan vara bra att ha en större storlek hemma på lut för helt plötsligt kan de dra iväg i längd.

Tröjorna ville de genast sätta på sig och de var perfekta! Mycket snygga och av bra kvalitet. Du kan också vinna en likadan tröja som den Gustaf har på sig (funkar till både killar och tjejer). Tävlar gör du här!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *