Plura Jonssons litografier

Jag är inte bara intresserad av kost och hälsa utan även av konst. Men eftersom viss konst får mig att må bra så har det på sätt och vis med hälsa att göra.

Idag var vi iväg till ett galleri här i stan och köpte en Plura Jonsson litografi. Plura är väldigt aktuell just nu med sitt matprogram med Mauro Scocco på tv8 på torsdagar. Han recenserar även restauranger i  tidningen Metro varje fredag. Han har gett ut en kokbok och självklart var han den mest kände medlemmen i bandet Eldkvarn.

Plura har gjort två litografier. Den ena heter ”Stockholms stjärnor” och den andra ”3:ans spårvagn genom ljuva livet”. Det är också namnen på två Eldkvarnlåtar. Jag köpte Stockholms stjärnor eftersom jag är född, uppvuxen och bor här i Stockholm. Den andra var minst lika fin och hade jag haft mycket pengar hade jag gärna köpt båda. Just nu är tavlan på inramning men sen kommer den hängas upp på en vägg här hemma. Varje gång jag tittar på tavlan kommer jag må lite extra bra!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Kalasgott skriver:

  Grattis, du är en av vinnarna i min bloggtävling om ballerina kladdkaka! 🙂 Maila mig din adress så skickar vi paketet till dig så snart som möjligt! Kramar, Jennie.

 2. Katrina skriver:

  Hej

  Får man fråga vad du gav för tavlan?!

 3. admin skriver:

  Oj, minns inte vad den kostade. Runt 3000 inkl ram har jag för mig.

 4. Lisa skriver:

  Hej
  Hör gärna av dig om du vill sälja den 🙂
  Med vänlig hälsning,
  Lisa

 5. Lisa skriver:

  Vill du sälja tavlan? Hör av dig…waylandlisa@hotmail.com
  Tack tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.