Östersund 2021

Östersund 2021
Östersund 2021

Resan till Åre klämdes in i samband med vårt sommarbesök i Östersund 2021. Mina svärföräldrar bor där och vi åker dit minst en gång per år. Som vanligt försöker vi ta det lugnt när vi är där. Bara umgås och ha det gott.

Surströmmingsskiva.
Surströmmingsskiva.

Vi har ätit surströmming (nej, inte jag. Äter stutar med kyckling istället för fisk, går lika bra det och är enligt mitt tycke godare), varit på stan, killarna har fiskat (såklart, vad trodde ni?!) vid Camp Dammån och kom hem med två stora öringar och annars mest njutit av sol, mat och varandras sällskap.

En härlig sandstrand mitt i Östersund.
En härlig sandstrand mitt i Östersund.
Fiskelycka vid Camp Dammån.
Fiskelycka vid Camp Dammån.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *