Parkens höjdpunkt

Visst finns det mycket man kan göra på Kolmården som att åka bergochdalbana och leka i lekparkerna, men självklart är djuren parkens höjdpunkt. Det är trots allt ändå för djuren man åker dit.

Linbanefärden över safariparken, tigrarna, aporna, delfinshowen, sälshowen, fågelshowen, barnens lantgård, elefanterna, vargarna, savannen och öknen, etc etc – allt detta bjuder på enorma upplevelser och en närhet till djuren man inte trodde var möjlig. Man kan stå och kolla på djuren hur länge som helst och bara fascineras. Djuren är fantastiska och Kolmårdens djurpark uppbyggd så att även om de inte är i sin naturliga miljö så har parken trots allt försökt eftersträva detta så mycket som möjligt. Kul för både djur och besökare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *