Rovfågelshow

Något jag tror många missar vid sina Kolmården-besök är rovfåglarna. Varje dag har de en uppvisning av rovfåglarna, men pga den tidiga tiden 11.15 och bara en show per dag tror jag folk inte hinner och därmed tyvärr missar en, enligt mitt och familjens tycke, av parkens höjdpunkter.

Vi själva som har varit med barnen på Kolmården nu 6 år i rad, upptäckte detta fantastiska först förra året. Fåglarna som var med i uppvisningen i år var falk, vråk, papegoja och uv. Ytterligare en rovfågel som inte var med i showen men som fanns i parken var gamen. Vilka imponerande fåglar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *