Shoppingtipsen uppdaterade

Skrev ju om några shoppingtips i ett tidigare inlägg. Nu har jag uppdaterat det inlägget med Apple Store. Hur kunde jag glömma den affären?! Öppen dygnet runt och rena meckat för tekniknördar som gillar Apples utbud.

På lördagen när vi var där så var det premiär för försäljningen av Apples iPad. De stängde för ovanlighetens skull butiken vid midnatt och öppnade klockan 9.00. Kön ringlade sig lååång utanför.

Som tur var hade de iPads kvar även senare under dagen och självklart köpte min teknikälskande man en iPad. 499 dollar för 16 gigabyte. Mattias blev alltså en av de första i världen med denna teknikpryl. Den är faktiskt rätt cool och har många bra användningsområden. Bra batteritid också.

Så här ser man oftast Mattias nuförtiden, dvs med sin iPad inom räckhåll 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Mattias skriver:

    Ja, det var ju där den roliga shoppingen fanns så den butiken får man inte glömma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *