Skolavslutning 2019

Skolavslutning 2019

Skolavslutning 2019

Gus ska ta plats på scenen.

Gus ska ta plats på scenen.

Idag hade båda barnen skolavslutning. Gus, som går ut femman, räknas som ”avgångselev” då skolan bara har upp till årskurs 5. Han kommer till hösten börja i samma skola som Filippa går i. Idag gick hon sin sista dag i åttan. I Filippas skola har de bara uppträdande för eleverna så Gus avslutning idag blev den sista för oss föräldrar. Buhuuu!!!

Hej då Olovslund och Hej då alla lärare!

Hej då Olovslund och Hej då alla lärare!

Mitt lilla charmtroll!

Mitt lilla charmtroll!

Sista dagen på skolan firades, precis som skolans tradition bjuder, med skönsång av eleverna på skolgården där femmorna i sin låt säger hej då till sin snart forna skola och forna lärare. Även lärarna stämde upp i sång och sjöng hej då till de elever som lämnar. Rektorn höll såklart tal och sedan var det dags för avslutning i respektive klassrum. Tal från fröken, tal och presentöverlämning från klassen/föräldrarna till fröken där jag stod för insatsen och passade i samma veva på att meddela att pengarna i klasskassan kommer att skänkas till Cancerfonden i lärarens namn (hon drabbades själv av cancer när eleverna gick andra terminen i 3an), jordgubbstårtor och fikabröd och många tårar som fälldes. Så även från mig!

Hej då fröken!

Hej då fröken!

Fika!

Fika!

Jag kommer verkligen sakna alla dessa mysiga avslutningar. Men var sak har sin tid!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.