Smarta knep och geniala lösningar

Smarta knep och geniala lösningar

Smarta knep och geniala lösningar

Är det något jag gillar är det smarta knep och geniala lösningar. Jag har problem med att jag förlägger min vigsel- och förlovningsring. Jag gillar nämligen inte att ha ringarna på mig när jag bakar, diskar och inte heller när jag tränar. Antingen lägger jag ringarna på närmaste bänk, i träningsskåpet eller liknande. Sedan har jag en förmåga att glömma vart jag lagt dom. Det är inte bara en gång jag farit runt som en galen virrpanna i desperat jakt på ringarna. Jag vet att jag inte är ensam om detta problem. Men nu har jag hittat en briljant lösning som jag gärna vill tipsa er om.

En ringhake ger mig koll på vart jag har mina ringar när de inte är på fingret.

En ringhake ger mig koll på vart jag har mina ringar när de inte är på fingret.

Jag bär numera mina ringar kring halsen vid dessa tillfällen och har därmed stenkoll på var de är. Hos Amanda Egilson på Namnsmycken.com finns en hake i äkta silver att köpa. Haken fäster jag på mitt halsband. På halsbandet kan jag sedan själv enkelt haka på och av mina ringar vid behov. En lösning som är lika snygg som enkel. Ringhaken kostar 400 kr. Kanske kan man specialbeställa en ringhake i guld?

Har du någon annan smart lösning på detta problem?

*** Inlägget baseras på produktprov men alla ord och åsikter är mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *