Snygg i mörkret

Ett av de mest omskrivna/omtalade träningsplaggen just nu måste vara reflexvästen i rosa spets från sportklädesföretaget Röhnisch. Det skrivs om den på bloggar, den syns i de flesta träningstidningar (för tjejer), i tv-reklam, etc. Jag såg den för första gången på Röhnisch pressvisning i oktober och blev väldigt förtjust. De flesta verkar precis som jag gilla den, medan andra tycker det är löjgligt att tjejer ska ha rosa och spets.

Självklart har jag skaffat mig en egen reflexväst som bara väntar på att få komma till användning. Jag har dessutom andra nya, bra-att-ha-i-mörkret prylar som det också skrivs mycket om på olika bloggar, nämligen Leddisar och Visuallight. Leddisarna är reflexer med inbyggda ledlampor, som man kan ställa in med antingen blinkande eller fast sken. Dessa kan man fästa på exempelvis jackan. Visuallights är små ledlampor som du fäster på väskan, cykelstyret, barnvagnen eller liknande och som också går att ställa in i ett blinkande eller fast sken.

Nu kommer jag verkligen att synas i mörkret (jag vet, dagarna blir bara ljusare och ljusare – jippeee, men det kommer en ny höst och vinter innan vi hinner blinka)!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.