Bananglass på pinne

Ikväll fick barnen busiga bananer som efterrätt. Busiga bananer har ni väl hört talas om?!  Det är gott som glass fast mycket godare! Garanterat mycket nyttigare! Passar perfekt både till kalas och vardagsmys. Det är ett trevligt pyssel som alla barn gillar att göra, och att äta upp såklart. 

Mums med busiga bananer

Man tar helt enkelt en halv banan per person, trär upp den på ett grillspett i trä, in i frysen i minst en timme. Smälter choklad så att den blir jämn och fin, tar fram strössel och de frysta bananerna. Doppa bananerna i chokladen, häll över strössel och låt stelna. Gör så för samtliga bananer. Förvara i frys eller kyl eller ät dom bums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.