Sportlovet på väg – men var är snön?!

Nästa vecka har vi sportlov här i Stockholm, men var är snön?! 8 plusgrader och sol gör att snön smälter (och kvar har vi snorhala isgator…). Som Gustaf sa till mig igår: Snart är det sommar, mamma! Underbart!

Sportlovet tar dock inte hänsyn till vädret. Nu kommer inte mina barn ha något sportlov att tala om. Vi är lediga på måndag och då ska vi åka hela familjen på en dagskryssning med Ville Viking (Viking Line). Sedan var den ursprungliga planen att ta ytterligare en dag ledigt, bara vara ute med barnen och leka i snön och mysa tillsammans. Hur det blir med den saken får vi se nu när läget är som det är.

Många kommer lämna stan och ge sig iväg till mer snöfyllda orter. Kanske blir det skidåkning för många? Följt av mys inne framför en brasa njutandes av varma, frasiga nystekta våfflor med grädde och sylt. Kan livet bli bättre?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.