Sponsrad Video: Dracula Untold – Premiär 10 oktober

Vampyren Dracula har genom åren skrämt och fascinerat många av oss. En tilldragande Greve som livnär sig på människoblod och är odödlig. Namnet Dracula betyder djävulens son.

På fredag har en film jag verkligen ser fram emot att se Sverige-premiär. Det är filmen Dracula Untold. Cirka 100 år har gått sedan en film med Dracula visades på bio för första gången. Men nu är han tillbaka i en fullspäckad actionrulle.

Dracula Untold handlar om den unge prins Vlad Tempes III, även känd som Dracula. Han är beredd att offra allt för sin familj. Priset för hans pakt med de mörka krafterna är högt, men gör honom samtidigt till en mäktig härförare och en odödlig legend.

Dracula spelas av Luke Evans, känd från bland annat Hobbit-filmerna och Fast & the Furious 6.

Filmen är tillåten från 15 år. Ingen familjefilm med andra ord.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *