Årets bästa animerade film?!

Galapremiär på Big Hero 6!Idag var jag och barnen på galapremiären av Disneyfilmen Big Hero 6 som har premiär den 30 januari. Det var PR-byrån Subito som höll i premiären och som vanligt bjöd de på så mycket mer än bara en bioupplevelse. För de som var i god tid bjöds det på massor av dryck och godsaker. När vi kom cirka 20 minuter innan filmen skulle starta var tyvärr det mesta slut men barnen lyckades knipa åt sig en av de sista godispåsarna och sedan fanns det lite kakor och Festis. Jaja, våra kroppar tackade för det och nästa gång får vi vara tidigare ute.

Kakor fanns det kvar på det länsade gottebordet!Big Hero 6 är Oscarsnominerad till Bästa animerade film på årets prisutdelning som hålls den 22 februari. Övriga nominerade inom denna kategori är The Boxtrolls, Draktränaren 2, Song of the Sea och Sagan om prinsessan Kaguya. Nu har jag inte sett de två sista men jag måste säga att Big Hero 6 i mina ögon är en solklar vinnare! Jag tyckte filmen var riktigt, riktigt bra!!! Storyn, karaktärerna, animeringen, dubbningen, ljudet, 3D-effekterna – ja, allt harmoniserade och bidrog till en fantastisk bioupplevelse. Filmen var rolig, mysig, sorglig, spännande och lite läskig – allt på samma gång. Barnen älskade såklart också filmen. Gustaf brukar inte gilla att se filmer i 3D men denna gång njöt han bara. Filmen får helt klart betyget 5 sunda av 5 möjliga!!!

Stort tack till Subito för en underbar förmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Synd att jag missade 🙁 vill oxå se den! Får bli efter Thailand 😉 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *