Stel i kroppen

Jag har varit väldigt stel i kroppen de senaste dagarna. Har dessutom ont i framsida lår och även i vänster fot. Försöker ta det lugnare när jag tränar och vila lite extra. Perfekt alltså för ett härligt SatsYoga pass i morse med välförtjänt bastu med hårinpackning efteråt. Lyx för kropp och själ.

Min stelhet kan mycket väl bero på att jag är extremt dålig på att stretcha efter träningen. Ofta tränar jag på morgonen och efter jäktar jag in i duschen och försöker så snabbt som möjligt få i mig något att äta och sen iväg till jobbet. Tränar jag på lunchen är det samma sak. Kort, kort stretch, snabbt in i duschen och iväg till jobbet för en god lunch.

Något jag borde göra är att stretcha framför tvn. Jag kollar på tv en stund varje kväll och istället för att ligga eller sitta i soffan kan jag ta mig ner på golvet och vår sköna träningsmatta för en stunds välbehövlig stretch. Det gäller bara att ta tag i det. Ibland är det långt mellan tanke och handling.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.