Träning måndag

Idag gjorde jag något jag aldrig gjort förut, förutom på BoB-konventet, nämligen körde ett dubbelt träningspass. Anledningen till att jag gjorde det var att jag så gärna ville gå på just det passet, det var så länge sen.

Jag började morgonen strax efter kl 5 och gick ut och sprang. Passet varade i 41 min, pulsklockan ville tyvärr inte vara med mer än så denna morgon. Sen på lunchen gick jag på Satspowerstep, 55 min kondition och styrka om vartannat. Det var som sagt länge sen jag var på Satspowerstep (även denna koreografi byts ut var tredje månad). Koreografin som var just nu var inte den bästa jag gått på, men det var kul och ganska skönt att köra lite styrka. Kondition hade jag egentligen redan fått nog av med tanke på morgonens löpning men nu fick jag lite av extra.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.