Strandhäng på Görvälnsbadet

Ytterligare en varm och het dag. Strandet lockar och pockar! Idag tog barnen och jag vårt pick och pack och cyklade iväg till Görvälnsbadet som ligger bara några minuters cykelväg från oss. Där badade, lekte på lekplatserna, fikade vi och hade mysigt hela förmiddagen. Vid lunchtid cyklade vi hem.

Barnen älskar att verkligen att bada. Det är en fröjd att se dom i vattnet. Själv är jag lite av en badkruka. Men jag tog mig faktiskt ett dopp både igår och idag och även i Storsjön i Östersund. Det går framåt för mig 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. milla skriver:

    Härligt med bad och värme
    Sköt om dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *