Lyxlördag utan barn

Efter en intensiv vecka med många roliga barnaktiviteter väntade en lördag dag på tu man hand, alltså utan barn, med Mattias. Barnen var iväg med släktingar på Yasuragi Kids över dagen och jag och Mattias fick några timmar för oss själva. Vi åkte och lämnade barnen vid 8 igår morse och hämtade dom på samma ställe vid 16 samma dag.

När vi kom hem gjorde vi en lyxfrukost. Jag hade köpt hem gott bröd, salami, skinka, god ost, bregott, jag kokade ägg, skar upp grönsaker och till detta drack vi latte samt chai latte. En varsin nybakad bulle krönte frukosten. Vi läste morgontidningen och tittade på morgontv. Hela frukosten utspelade sig i sängen!

Efter frukost låg vi kvar i sängen och tittade på Mad Men-avsnitt. Vi är nu inne på säsong 4 och jag måste säga att serien bara blir bättre och bättre.

Till lunch åkte Mattias iväg och köpte kebabrulle och cola! MUMS! Vi förflyttade oss in till vardagsrummet och soffan och åt lunchen där, tittandes på nytt avsnitt av Mad Men. Efter filmen stannade vi i soffan, åt lite godis och drack te och kaffe och tittade på filmen Trust. SE SE SE! Hemsk men bra och verkligen sevärd.

När filmen var slut var det dags att hämta barnen. Väl hemma blev det lite mys med chips och sedan god middag. Jag gjorde hemgjorda hamburgare och till detta bröd och de vanliga tillbehören som sallad, gurka, tomat, röd lök, paprika, rädisor, ost, bearnaisesås och chilibearnaisesås, senap, ketchup, tzatziki. Galet gott!

Efter maten blev det lek med barnen för mig och tvättning av bil för Mattias, jag la barnen och sen såg jag och Mattias ytterligare avsnitt av Mad Men, ost och kex till detta. Vilken underbar dag!!! Såna behövs med jämna mellanrum för att ladda batterierna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *